På torsdag kan du se Avatar-trailern

avatar.jpg

Apple har börjat promota trailern till ”Avatar” på sin trailersida. De nämner inte Avatar Day (den 21:a augusti) som premiärdatum utan deras nedräckningsklocka pekar på torsdag.

SF.se (observera att jag länkar till förstasidan) verkar ha tagit bort all information kring ”Avatar Day”. Tidigare kunde man hitta en text som sade att även vi svenskar skulle få möjlighet att se de (nu smått mytiska) 16 minuter. Denna text är helt borttagen. Eller har jag blivit blind?

Hursom. På torsdag får vi vanliga dödliga en chans att se lite rörligt. Hur peppad är du?

6 reaktion på “På torsdag kan du se Avatar-trailern

  1. Mycket peppad! Jag sitter halvt på nålar idag och håller utkik efter utlovad information om biljetter till Avatar Day som skulle dyka upp idag. Men nu när SF tagit bort den lilla info de hade känner jag en liten (men inte helt obetydlig) klump i magen. Hoppet lever dock kvar

  2. Fått svar på min förfrågan hos SF angående fredagen.

    ”Tack för ditt mail! Upptäck Avatar kommer att visas fredagen den 21:a augusti. Vi har fått mer information idag, biljetterna släpps imorgon för bioklubbsmedlemmar och för övriga på onsdag. Visningen är gratis det är 4 biljetter per kund. Visningen kommer att gå på följande biografer Sergel i Stockholm, Bergakungen i Göteborg, Filmstaden Entré i Malmö, Filmstaden i Uppsala och i Umeå. ”

  3. Jag hämtade två Avatar biljetter till avatar day idag. En klockan 19.45 och en till 20.15. Fanns många kvar. Skynda er så får ni också tag på biljetter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>