Quentin Tarantinos enorma dildo

Brad Pitt och en lila dildo

Förra veckan skrev både Aftonbladet och Expressen om Tarantinos ”dildo-kupp”. Halvt ointressant i mitt tycke, speciellt utan bildbevis. Men så fort det kommer lite bilder så blir det ju hela aningens roligare

RST Video har nu tagit fram bilderna i fråga. Ja, bilderna föreställer skådisar som somnat på inspelningsplatsen av ”Inglourious Basterds”. I bästa/värsta ”amerikansk college”-stil så ska det då förnedras. Entré för en enorm lila dildo.

Michael Fassbender förtäljer:

Big Jerry was a giant purple dildo, very large in girth and length. Basically, anybody that was caught going to sleep would get photographed with Big Jerry the dildo somewhere near their face and put up on the Board of Shame. The idea was three strikes and you’re out.

Se resten av bilderna på RST VIDEO.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>