Trailer till Toy Story 1 & 2 i 3D

Ovan ser du en kort liten trailer för att göra reklam för att ”Toy Story” och ”Toy Story 2” som gör nypremiär på biograferna snart, men denna gång i 3D. Alltså, trailern är inte i 3D. För att se den i 3D måste du trä en nylonstrumpa över skärmen.

Nu är det inte enbart att trycka på en knapp för att få ut det i 3D (det är säkerligen fler än två knappar). Restaureringen överses av John Lasseter som regisserade de två första filmerna, ett komplicerat arbete som innebär att alla digitala element i filmerna separeras och återrendreras i 3-D.

Är personligen peppad på att se om dessa filmer, det var ett bra tag sedan för min del. Speciellt peppad att se dem i 3D.

En reaktion på “Trailer till Toy Story 1 & 2 i 3D

  1. wow, vilka nostalgikatalysatorer de där filmerna är. så intelligent och lakonisk humor som genomsyrade dem har jag inte sett i några andra datoranimerade filmer. trean kommer dessutom nästa sommar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>