Willis, Schwarzenegger och Stallone i samma film?

Arnold, Willis och Sly

De tre legenderna från en svunnen actiontid (hej mitten av 80-talet och tio år frammåt!) tillsammans på samma bioduk? Ja tack!

Bruce Willis tog ett snack med MTV News och bekfräftade att han lämnar en liten lucka i sin kalender för att filma några scener tillsammans med Arnold Schwarzenegger för Sylvester Stallones actionrökare ”The Expandables”.

Sly är förnärvarande i slutskedet av filmandet av filmen som har Jet Li, Jason Statham, Dolph Lundgren och Mickey Rourke (och Stallone himself så klart) i rollerna.

Att se Rambo, The Terminator och John McClane i samma film har aldrig tidigare realiserats. Men vi kan nog sätta pengar på att många har drömt om det, både 13-åringar under tidigt 90-tal som 50-åriga kokainstinna filmbolagschefer i Hollywood under samma tid.

”I’m waiting for a call from Sly about when we’re going to try and make that happen.” – Bruce Willis

Detta kan bli alldeles alldeles underbart. Kan också bli alldeles alldeles förskräckligt.

Så detta får mig uuuutsökt att tänka på: Vilka är dessa herrars bästa actionrökare under mitten av 80- till mitten av 90-talet?

Jag säger:

Via: MTV Movies Blog

7 reaktion på “Willis, Schwarzenegger och Stallone i samma film?

  1. Men lägg av! Arnolds bästa film under den tiden är ju överlägset T2. En av världens bästa actionfilmer.

    Även Rovdjuret, Total recall äger Commando.

  2. Johansson: T2 är det självklara valet om du ska välja bästa film. Men i kategorin ”underhållande actionrökare” tycker jag Commando vinner tack vare att den är så O.T.T. och på något sätt symboliserar den tidens typ av film. Det är något varje actionrökare ska göra. :)

    Som du säger, Rovdjuret och Total Recall är ruggigt bra rullar.

  3. Lite synd att studion siktar på en PG-13 rating bara.
    Får hoppas att den tidiga screeningen av filmen floppar så att det blir en R.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>