Ryan Reynolds begravs levande i Buried

D0787D37-1B9F-4B32-94C0-FCECEE15DBB0.jpg

Jag skäms inte det minsta för att erkänna det. Jag har en liten man-crushRyan Reynolds. Har gillat allt han har gjort och småflinade hela vägen genom ”The Proposal” mycket tack vare honom.

Twitch har fått tag på ett antal bilder från indie-produktionen ”Buried” med Ryan Reynolds. Filmen är en one-man-show från Ryan Reynolds. ”Buried” handlar om en man, konsult som jobbar i Irak, som finner sig levande begrav i en kista. Med endast en tändare och en mobiltelefon så har det minst sagt tuff och inleder kampen att ta sig ut innan kistan blir hans död.

Du som känner obehag för trånga ytor bör kanske se ”The Proposal” istället om du vill få dig en Reynolds-fix.

”Buried” är debuten för regissören Rodrigo Cortes. Se den andra bilden efter hoppet.

08BA16A1-7374-4BB9-8FD0-CA39E512C4CC.jpg

Via: Twitch

En reaktion på “Ryan Reynolds begravs levande i Buried

  1. har vart ett stort fan av Ryan Reynolds sen man såg på ”Two Guys and a Girl”, han och Nathan Fillon har ja vart stort fan av sen dess =).
    Tycker det är riktigt rolig att storfolket i Hollywood har fått upp ögonen för an dom senaste åren.
    Nu är inte denna en film som ja kommer se skulle ja tor, fel genre för mig men “The Proposal” ska ses så fort tillfälle ges =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>