Bara åtta timmar kvar till Avatar-trailern

Apple - Movie Trailers

Kollektiv extas eller kollektiv besvikelse? Om åtta timmar, kl 16.00, är det dags för premiären av trailern till ”Avatar” hos Apple Trailers iTunes Movie Trailers. Bli inte helt förvånad om den råkar dyka upp någonstans innan.

Imorgon är det även det även ”Avatar Day” och din chans att se 16 minuter från filmen i 3D. Ett besök på biografen igår vid lunch så konstaterades det att det fortfarande fanns en del biljetter kvar. Så passa på att springa förbi en biograf och hämta ut biljetter, det är gratis.

Undertiden så ta en titt på denna, jag lurades där ett litet tag…

Uppdatering: Niklas skriver bland kommentarerna och undrar om det inte blir som med Benjamin Buttons-trailern; att man måste ha iTunes för att se trailern. Vilket känns troligt då nedräknaren säger ”iTunes Movie Trailers”.

2 reaktion på “Bara åtta timmar kvar till Avatar-trailern

  1. Frågan är väl om de kommer göra likadant som de gjorde med Benjamin Button trailern i början. Där var man tvungen att ha itunes installerat på datorn för att kunna se trailern. Några veckor senare när man kunde se trailer på en massa andra sidor, så gick de att se den på vanliga sättet som alla andra trailer på apples hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>