Trailertips: Avatar

Så den första teasertrailern för ”Avatar” är här! Tänk, jag trodde aldrig att jag skulle skriva den meningen. Men nu är den här. Den lyckas med sitt syfta att tease:a. Bilder från rymden, från planeten och en massa blåa människor. Ja, säkerligen precis som du hade föreställt dig det.

Se den ovan eller i HD hos Apple.

5 reaktion på “Trailertips: Avatar

 1. Ny teknik i all ära men jag har svårt för filmer som proppar in CGI i varenda bildruta. Tycker det blir lite av samma plastiga intryck här som nya star wars filmerna gav mig. Men jag hoppas jag har fel, har längtat efter den här filmen länge. :(

 2. Är det här ett skämt?

  Helt ärligt, det här måste vara ett skämt!
  Har längtat så jäkla mycket efter det här. The Abyss är min favoritfilm. Det här ser ut som jag vet inte vad.

  Det här var ju filmen som skulle höja standarden avseende SFX. Efter all hype och hemlighetsmakeri. Är detta vad vi får? Ett slag i ansiktet.
  Vad har JC sysslat med?
  Filmen kanske är svinbra men specialeffekterna lever ju inte upp till förväntningarna. Tråkiga karaktärer (avatarerna).
  Star Wars Ep1 hade iaf en grymt bra trailer som inte dödade förväntningarna.
  Det här kan inte vara sant. Först så misslyckas George Lucas med mina kära Star Wars filmer. Nu så DÖDAR min favoritregissör Avatar redan i trailern!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>