Trailertips: The Wolfman

I trailerväg förra veckan så överskuggades det mesta av trailern till ”Avatar”. Men förra veckan så syntes även den första trailern till ”The Wolfman” med Benicio Del Toro och Anthony Hopkins. Del Toro är ett stort fan av originalfilmen från 1941.

Filmen har haft nästan lika många regissörer kopplad till sig som den är försenad. I februari 2007 var Mark Romanek klar för att regissera filmen. Ett år efter det lämnade han projektet p g a kreativa meningsskiljaktigheter som det så fint heter. Bret Ratner var en kandidat att ta över medan filmbolaget även mötte med Frank Darabont, James Mangold och Joe Johnston. I februari 2008 blev det klart att Joe Johnston skulle regissera filmen och inspelningen startade samma vår.

Premiärdatumet för filmen har blivit flyttat fyra ggr, så sent som i slutet av juli i år flyttades det från november till februari 2010. Det nuvarande datumet är den 10 februari nästa år. Hoppas det håller i sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>