Alla talar om Cloverfield 2

En YouTube-länk har skickats fram och tillbaka via mejl och syns en hel del på Twitter. Det är ovan film som det länkas till och det surras om en viral marknadsföring för en uppföljare till den fantastiska ”Cloverfield”.

Äkta vara (jag menar alltså äkta som i en viral marknadsföring/teaser) eller fejk? Vad tror du?

4 reaktion på “Alla talar om Cloverfield 2

  1. Ganska säker på att någon bara sett ”Cloverfield” eller liknande på en vägskylt och fått idén. De klipp som ”råkar” synas på den lilla bäbisen ligger helt fel. De borde inte ligga mitt i ett klipp utan när kameramannen slutar spela in, kollar på tidigare klipp och sen börjar spela in igen. Känns inte som filmproffs hade gjort det misstaget. Varsågoda! Min konspirationsteori :)

  2. Jens har en poäng, men jag tycker inte att inklippningen är fel. Eller … om det hade varit en vhs-videokamera så hade det inte legat fel, men med digitala spelar man väl in klipp efter klipp?!

    Hoppas ändå.

  3. Håller med Jens, samt att dom använder klipp från slutet av Cloverfield och ljudeffekterna låter som om dom kommer från sounddogs eller något liknande. Fejk som en get.

  4. fejk! Att de har klippt in bilden från Cloverfield och lagt till den i bakgrunden säger väl allt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>