Kommer du ihåg tiden innan Indy 4?

Av en slump så ramlade jag över ovan trailer. Trailern till ”Indiana Jones och Kristalldödskallens rike”. Det fick mig utsökt att tänka på tiden innan den hade premiär, på den där pirriga känslan av förväntan som många av oss gick omkring med.

Ta en titt på trailern, visst verkar filmen bra? Du ser inte ”biffen” (LeBeouf) svinga sig i lianer (eller apor som gör dito för den delen), ingen svärdfäktning eller köttätande myror. D v s det som drog dig ur filmens värld och tänkte ”wtf”. Du ser inte ens ett kylskåp komma studsandes från en atomexplosion.

Det du ser i trailern är det du borde ta med dig från filmen: Fräcka set pieces, action, Indy med piskan, musiken och sköna komiska instick (i sin måtta). Så som Indy är; och alltid borde vara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>