Megan Fox jämför Michael Bay med Hitler

Megan FoxMegan Fox skräder inte med orden; hon och Michael Bay har utväxlat hårda ord mot varandra tidigare. Men nu trampar Fox plattan i botten och jämför Michael Bay med Adolf Hitler.

I en intervju för Wonderland Magazine blev hon tillfrågad vad det bästa, och det värsta, är att jobba med actionregissören Michael Bay:

God, I really wish I could go loose on this one. He’s like Napoleon and he wants to create this insane, infamous mad-man reputation. He wants to be like Hitler on his sets, and he is. So he’s a nightmare to work for but when you get him away from set, and he’s not in director mode, I kind of really enjoy his personality because he’s so awkward, so hopelessly awkward. He has no social skills at all. And it’s endearing to watch him. He’s vulnerable and fragile in real life and then on set he’s a tyrant. Shia and I almost die when we make a Transformers movie. He has you do some really insane things that insurance would never let you do.

Nå, att jämföra honom med Hitler är kanske lite hårt. Hitler är ansvarig för 17 miljoner människors död. Michael Bay enbart är skyldig för Transformers och videon till Meat Loafs ”I’d Do Anything for Love (But I Won’t Do That)”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>