Intervju: Patton Oswalt

Patton Oswalt

Är du ett fan av Patton Oswalt? Om inte, då borde du vara det. Han är en fruktansvärt rolig komiker som på sistone tagit allt fler steg in på en mer seriös skådespelarbana. Hans senaste äventyr är kommande Big Fan, om en enstöring som bor kvar hemma hos sin mamma och är besatt av New York Giants, och som får kämpa med konsekvenserna när hans stora idol misshandlar honom. Filmen är skriven och regisserad (regidebut, till och med) av Robert Siegel, som skrev manuset till Darren Aronofskys senaste mästerverk The Wrestler, vilket bara det är en anledning att vara positivt inställd till Big Fan.

Vad jag vill tipsa om nu, är en intervju The Onions respektabla A.V. Club har gjort med Oswalt och det är ett par sidor man gott kan slösa en gnutta tid på; både tidskrift och intervjuobjekt är alltid läsvärda.

En reaktion på “Intervju: Patton Oswalt

  1. Hejsan!

    Vet du när filmen släpps i Sverige? Är riktigt taggad efter läst recensioner samt sett trailern.

    Mvh Jesper från Halmstad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>