Trailertips: Inception

Sällan har väl en så kort trailer väckt så mycket pepp som den här, den första till Chris Nolans kommande samtida science fiction-historia (”set within the architecture of the mind”, enligt beskrivning från officiellt håll) Inception. Egentligen finns det inte alltför mycket att säga om saken, mer än att rollbesättningen bestående av bland andra Ellen Page, Joseph Gordon-Levitt, Cillian Murphy, Ken Watanabe, Michael Caine, Tom Berenger och Leonardo DiCaprio (ja, jag är ett fan, och det här ser ut att kunna bli en av hans bättre insatser). Planerad amerikansk premiär är satt till juli 2010, ett datum som jag gärna refererar till som ”alldeles för jäkla långt in i framtiden”.

4 reaktion på “Trailertips: Inception

  1. Jag är verkligen peppad inför den här filmen. Nolan måste rättfärdiga sig i mina ögon efter att han gjorde The Dark Knight. Som mest bara var seg i mitt tycke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>