Wikus från District 9 som Howlin’ Mad Murdock?

Sharlto i District 9

Sharlto Copley.jpgDet är än så länge enbart ett rykte, men ett rykte som får intresset att öka något för dig som sett ”District 9″ och gillade vad du såg. För det sägs att Sharlto Copley är aktuell som Howlin’ Mad Murdock i Joe Carnahans filmatisering av tv-serien ”A-Team”.

En av de stora överraskningarna med ”District 9″, förutom att den var fräsch, snygg och underhållande, var huvudrollsinnehavaren Sharlto Copley som Wikus.

Inspelningen av ”A-Team” har startat enligt källor och den enda som riktigt är bekfräftad för en roll är Bradley Cooper som Faceman.

Det senaste ryktet var att UFC-mästaren ”Rampage” Jackson synts i stan (Vancouver) och att han fått rollen som B.A. Baracus. Samma källa (Blackfilm) som bröt denna nyhet är också källan för ryktet kring Sharlto som Murdock.

Så ska man tro de olika ryktena så är A-Team uppbyggt så här:

 • Hannibal – Liam Neeson
 • Faceman – Bradley Cooper
 • B.A. Baracus – Quinton ”Rampage” Jackson
 • Murdock – Sharlto Copley

Filmen regisseras, som nämndes ovan, av Joe Carnahan som har Narc och Smokin’ Aces på sitt CV.

Vad tycker du om a-lagets uppbyggnad? Skulle du gå och se denna film?

5 reaktion på “Wikus från District 9 som Howlin’ Mad Murdock?

 1. Är inte åtminstone Neeson bekräftad också? Det hade jag fått för mig.

  Och ja, jag kommer vara där, stenhårt. Jag gillade A-Team, jag är förtjust i konceptet, jag är ett fan av Carnahan, och det där känns som ett stabilt team. Jag kommer vara där.

 2. Det är möjligt. Men det känns som en enda soppa det där. Kan de inte bara gå ut och bekfräfta? Så slipper jag gräva… :)

  Jag kommer också vara där. Min barndom kräver det. Har sett alldeles för många A-Team-avsnitt för att ignorera detta.

 3. Klart man ska se det här, man är tvungen, har glott på en stor mängd avsnitt mitt i nätterna å myglat för mammsen. Sen tror jag Liam kommer passa fint som Hannibal! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>