Harry Brown visar att Michael Caine är hård som sten

På sistone har vi sett att aktien för ”äldre män delar ut rättvisa” skjuta i höjden. Clint Eastwood gjorde det i ”Gran Torino” och nu är det dags för Michael Caine att visa att han är hård som sten. För det är han.

”Harry Brown” handlar om den 76-åriga Harry Brown som tar på sig sin medborgargarde-kappa efter att hans vän blivit mördad av ett ungdomsgäng. Polisens oförmåga att sätta dit de skyldiga får Harry att ”gå Death Wish på de skyldigas rumpor”.

Filmen är regidebuten för Daniel Barber och visades under Torontos filmfestival som precis avslutades. ”Harry Brown” distribueras av Lionsgate och har biopremiär den 13 november i England.

Via: Beyond Hollywood

7 reaktion på “Harry Brown visar att Michael Caine är hård som sten

  1. Ska ni inte åtminstone börja hänvisa till källorna ni rewriter? Cirka 80 procent av den här bloggen består ju av översatta inlägg från slashfilm.

    • Hej! Som du ser så är det en liten ”Via”-länk till Beyond Hollywood som var stället där jag såg den för första gången. Jag försöker alltid länka i antingen texten eller i slutet av inlägget. Ibland faller det dock bort i stressen.

      Att inte likna /Film i ämnesväg är svårt då de skriver om precis ALLT och de har ett furiöst temp. De är den snabbaste och IMHO den bästa filmblogge. Och vem tänker inte på Death Wish när man ser ovan trailer? Det fina är ju att du har möjligheten att välja att inte läsa Bloggywood om du inte känner för’t. Men vi ska defintivt bli bättre att dubbelkolla att källan länkas!

      mvh Daniel

  2. Christopher: Via-länken glömdes bort vid första puliceringen, dvs jag lade till den ca 30 sekunder efter första publicering (vilket händer ganska ofta). Det gör dock att det fuckar upp RSS-flödet och det kan vara som så att den inte fanns med i den ”version” som du såg. Kollar du RSS-flödet nu så borde den synas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>