Nick Love & Danny Dyer kommenterar sin ”Outlaw”

Jag vet inte om det är på riktigt och jag har ingen aning om kvalitén på filmerna som kommer från regissören Nick Love. Vad jag dock vet att ovan klipp, som är från kommentatorspåret på ”Outlaw”, är fylld med härligheter.

Har du sett ”Outlaw” eller någon annan av Loves filmer? Kommentera gärna vad du tyckte.

En reaktion på “Nick Love & Danny Dyer kommenterar sin ”Outlaw”

  1. jag har sett några av hans filmer, de är riktigt bra om man gillar det brittiska gangster temat, outlaw är inte hans bästa, utan jag skulle säga the business och football factory tillhör hans främsta. Dock ska sägas att jag har en förkärlek till UK och den ruffiga arbetarklass stilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>