Alexander Skarsgård och östrogenmolnet

Skarsga?rd.jpgCinematical har en ganska kul liten text om Alexander Skarsgård och mottagning som han fick under en visning av Tarik Salehs ”Metropia” under Fantastic Fest (Alamo Drafthouse i Austin, Texas). När det var dags för fotografering så beskrevs det som om ”it was as though a cloud of estrogen had descended upon the film festival”.

Det verkar som om Alexander är poppis bland kvinnorna.

Cinematical passade så klart även på att recensera filmen. Läs hela recensionen.

Metropia lags a little at times, and some of the setup is hard to follow or to place into context until later. You have to be willing to be slightly mystified during the first part of the film, but the payoff is worthwhile. The combination of noir and dystopia is nothing new, but the unusual style and visual details help build suspense and interest and create a fascinating world to watch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>