Ong-bak 2 trailer med fokus på slagsmål

Det har kommit en ny trailer till ”Ong-bak 2″. Fokus på trailern ligger runt fightsekvenserna (duh) och avlsutas med en hi-la-rious liten promo från en MMA-fighter. Tagit några slag mot huvudet? Skulle tro det!

Har du missat det så listade vi precis ”Ong-bak (2003)” som en av de 100 bästa filmerna detta decennium på Nollnolltalets-blogg. ”Ong-bak 2″ har lite att leva upp till och jag blir inte alls lika peppad av ovan trailer som när man ser om trailern till den första filmen.

Tony Jaa roundhousekickar sig in i regissörsstolen denna gång. Prachya Pinkaew regisserade den första.

7 reaktion på “Ong-bak 2 trailer med fokus på slagsmål

    • Jag skulle ha formulerat det bättre, trailern är för den amerikanska VOD-premiärern för filmen. Men tack för tipset om att den finns på DVD. Är den bra?

  1. Jag förstår inte hur man kan använda världens bästa tungviktsfighter på det där sättet. Snubben kan inte engelska överhuvudtaget, och har förmodligen aldrig avslutat någon med en omaplata. Dåligt.

  2. kjell: Knappast. Ong-Bak 2 är inte ens en film, det är en uppvisning av kampsport. En snygg och rätt cool sådan, men det finns ju inget manus och ingen handling att tala om. Man bryr sig inte ett skit om huvudkaraktären. Jag blev oerhört besviken på Ong-Bak 2 när jag såg den.

  3. Markus L har ganska rätt. I min recension skrev jag ”Jag placerar denna film under Ong Bak 1 (förstås) men ovanför Tom Yum Goong. TYG hade sina ljuspunkter men var i allmänhet inte tillräckligt uppfinningsrik. OB2 är tyngre, med bra äkta action och få filmtricks, men har ofta tyngdpunkten på atmosfär och blir nästan nån slags kostymdrama ibland.”

  4. Det är knappast storyn som får mig att titta på vare sig Ong Bak eller Tom Yum Goong. Snarare den som avskräcker mig när jag bläddrar i DVD-hyllan hemma och fingrarna fastnar på nån av filmerna. Tillsammans med skådespelet då (av någon anledning känns till och med de riktiga australienarna stolpigare i sin dialog än när thailändarna pratar engelska).

    Så för min del ser jag fram emot att lägga händerna på denna när jag känner för en innehållslös men snygg fightingfilm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>