Emma Stone här kommer jag…

Nervöst neröst nervöst nervöst nervöst nervöst… och lite sol.

8 reaktion på “Emma Stone här kommer jag…

 1. Alltså, ni måste sluta med dessa videoklipp och återgå till traditionella textintryck/recensioner. Att kika video när en recensent filmar sig själv, pratar överdriven stockholmska och berättar om en film som inte visas i bild, är på det stora hela meningslöst och bara ett ända stort vältrande i krystad internet-bekräftelse.

  Upphör med video-fjasket please, återgå till välskrivna texter om film.

  • Kixx: Skriven recension kommer så klart, så tagga ned. Videorecensionen fyller funktionen att ge en seak preview på vad MovieZine-recensenten tyckte och en chans att berätta det första intrycket efter att ha sett filmen.

   Och du. Vill du inte se det, tryck inte på play nästa gång. Bara ett tips.

 2. Daniel: Nu stod det faktiskt ”videorecension” på startsidan som titel till detta klipp. Så det kanske inte är så svårt att förstå att man vill ha något lite mer med substans då. Jag förstår Kixx, och håller faktiskt med honom.

  • Markus L: Bara för att det står videorecension så förstår jag inte riktigt hur slutsatsen dras att en vanlig recension, som MZ alltid har gjort och kommer att göra, skulle utgå. Vi gjorde precis samma sak under Cannes och vanliga recensioner (t ex Inglourious Basterds) ligger där.

 3. Daniel: Nej, det trodde inte jag heller. Vet inte om Kixx trodde att en vanlig textversion skulle utebli heller, men överlag var det väl kritiken mot själva videoklippstekniken som var poängen. Som filmintresserad vill man gärna inte missa något (jag lusläser i stort sett hela sajten och läser alla nyheter), men det blir lite dokusåpavarning när en recensent filmar sig själv på det sätt som Ogalde gjort ovan. Det är inte recensenten vi är intresserade av, utan filmerna och skådisarna. Det är lite för dålig kvalitet på det helt enkelt. Moviezine försöker väl vara en rätt seriös sida och inte ytterligare en videoblogg utan substans som det redan kryllar av i detta land. Att ursäkta sig med att man inte behöver titta på klippet känns då lite fjantigt.
  Jag hoppas inte ni tar illa vid er av de hårda orden, det är inte meningen då ni gör ett bra jobb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>