Kan ingen hålla om mig?

Skulle kommit upp tidigare men mellan att slänga i mig en Ben & Jerrys till middag, vänta på att skiten laddas upp och springa till nästa filmvisning i stan fanns det helt enkelt inte tid, sorry. I alla fall inspelat precis efter att jag sett skräckisen ”Paranormal Activity”. Filmen som jag faktiskt bara vill glömma och ja det lutar helt klart mot en fyra.

10 reaktion på “Kan ingen hålla om mig?

  1. Damn! Äntligen en riktigt skräckis!
    Jag är peppad och längtar till filmen. Finns det nått som verkligen skrämmer mig är det just spökhus.

  2. Men vart kan jag se den då? Enligt imdb.com så är den från 2007, men jag kan inte hitta den på discshop eller någon annan sida.. när släpps den här egentligen?

  3. Gammal film som bara visats på festivaler tidigare. Antagligen för att hitta nån som velat distribuera den. Har fått väldigt mixad respons också, mest för att den är lite överhypad i reklamen och inte alls så bra som tex trailern vill visa på. Vill man se en obehaglig spökfilm, kolla på gamla godingen Entity istället, får en verkligen att känna obehag.

  4. är såå peppad på den här filmen. vet att SF har den i Sverige och att den borde gå upp på bio under hösten. är inte säker men det är vad vindarna viskat!

  5. Jag sover med lampan tänd inatt som jag gjorde igår natt och antagligen kommer göra ett par nätter framåt. Vill inte överhajpa Paranormal, den har sina svagheter och pinsamma moment, men vissa scener alltså. My god!

  6. Detta va nog en av de sämsta filmer jag sett på mycket mycket länge. Långtråkigt och inte ett dugg skrämmande eller läskig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>