Sitges nudiststrand

Sitges nude

Sitges filmfestival bjuder på mycket och det närmaste porr man kommer förutom Lesbian vampire killers är väl nudiststranden här. Som turist och nollkollig person som jag är så kan man hamna på oväntade platser. Well voíla. Omringad av gäddhäng, gubbsnoppar och tantbröst, något jag inte märkte förrän jag lagt mig tillrätta. Inte min idé av strandhäng men men.

Måste erkänna att det var riktigt befriande med all nakenhet. Från Tarzan som gick runt i g-string (jädra svårt att se manlig ut när du har tandtråd uppkörd i röven…) och Jabba the Hutt. En massiv man som var tre gånger min storlek i barskruden som Gud gav honom. U go girl!

Kändes som att jag hade en burka på mig med mina badshorts och ja, tanken slog mig att näcka och lufta paketet men nope det blev inte av. Kanske imorn.

Sitges nude

Sitges nude

Sitges nude

Sitges nude

2 reaktion på “Sitges nudiststrand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>