Zombiewalk – nerdalert

Som i Stockholm så hade Sitges även en schyst zombiewalk (kolla bilder, klicka på länken). Med lite draghjälp av Zombieland-gänget minus Woody Harrelson så gick startskottet (bokstavligen) för dödsloppet.

Dock var de försenade och när kvällens konferencier en rappkäftad komiker körde igång var publikens entusiasm lika död som första bästa zombie. Han skämtade om zombiesex medan han juckade mot en utspökad tjej, om att sminksåret på hans kind vad en vagina som han sedan masturberade och väldigt mycket fokus på sina pungkulor. När publiken unisont började ropa ”hoppa! hoppa! hoppa!” och ”Håll tyst!” tyckte jag lite synd om han.

Därefter skulle Abigail Breslin stå för zombiewalkens startskott men…

2 reaktion på “Zombiewalk – nerdalert

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>