Trailer till Toy Story 3!

Rykande het så kommer här nu den första riktiga trailern till ”Toy Story 3″. Den tidigare trailern vi har bjudits på innehöll inga scener från filmen, utan visade istället Woody och Buzz och deras byggande av ”Toy Story 3″-loggan.

Denna trailer visar som sagt en hel del av handlingen. Woody och Buzz ”husse” växer upp och börjar på college. Det betyder att leksakerna doneras till det lokala dagiset. Något som inte uppskattas och leksakerna bryter sig ut…

Ta en titt ovan eller hos Apple för HD-versionen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>