Premiär för MovieZine community!

Aktiviteten på Bloggywood har varit riktigt dålig de senaste veckorna. Mycket beror på att jag har haft väldigt mycket att göra med ett antal nya funktioner för MovieZine.

Idag lanserade vi de nya profilsidorna. Dessa gör det möjligt för dig att samla allt du gör på MovieZine och dessutom möjligheten att bli vän med andra MovieZine-användare.

Detta är läckert på så många sätt. Det jag diggar mest med det nya communitydelen av MovieZine är möjligheten att hålla koll på vad mina vänner är sugna på för filmer, vilka forumtrådar de är aktiva i, vilka filmer de precis betygsatt m m.

Inglourious Basterds (2009) - MovieZine.se.jpgGår jag t ex in på en filmsida, t ex ”Inglourious Basterds”, så ser jag där vad mina vänner tyckte om den filmen.

Ta en titt på introguiden vi har spelat in här ovan för att ta en närmare titt på vad vi har gjort!

Är du inte redan medlem så registrera dig! Med Facebook så går det dundrans snabbt. Vill du inte använda ditt Facebook-konto (eller om du inte har ett) så går det nästan lika snabbt att bli medlem det traditionella sättet (det är ett litet extrasteg för att validera din e-postadress).

Vi ses väl där? Lägg till mig som vän på: http://moviezine.se/profil/dafeld

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>