Steve Martin och Alec Baldwin leder Oscarsgalan

I mars nästa år är det dags för ännu en Oscarsgala. Sedan tidigare har Hugh Jackman sagt att han inte är intresserad av att leda galan två år i rad, men att han kan tänka sig göra det igen någon gång.

Nu är det klart att Neal Page (”Plane, Trains and Autombiles”) och Jack Donaghy (”30 Rock”) leder galan tillsammans. Ett inte helt fel val i mina ögon. Steve Martin må haft problem med att välja rätt roller de senaste 15 åren men det är komikerna som han var när han stod på toppen som jag ser framför mig.

Och Alec Baldwin som Jack Donaghy i ”30 Rock” går inte annat än att avguda. Baldwin var nominerad till en Oscar för sin instats i 2003 års ”The Cooler”. Steve Martin har tidigare lett Oscarsgalan vid två tillfällen.

Vad tycker ni om valet?

5 reaktion på “Steve Martin och Alec Baldwin leder Oscarsgalan

  1. Jag har inget emot äldre män, och dessa är helt klart begåvade, men de kunde väl slängt in någon av de roliga (äldre) kvinnorna också kanske?

  2. Splittrad. Egentligen tycker jag det är ett skitbra val, Steve Martin är en av mina favoriter bland tidigare galapresentatörer och jag älskar Alec Baldwin som jag tycker med 30 Rock visar att han har vad som krävs för att leda en underhållande gala. Speciellt med Steve Martin. Med det sagt, var det ju det där med gubbigheten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>