Trailertips: Draktränaren

Under mars nästa år kommer nästa animerade äventyr från Dreamworks – ”Draktränaren”. I måndags släpptes den första trailern via Yahoo som du kan se ovan (via MovieZine). Vill du se den i HD, använd Yahoo-länken.

Dreamworks står ju bland annat, som synes i trailern, bakom ”Kung Fu Panda” som verkligen var en positiv överraskning hos mig. Jag har varit lite småpeppad på ”How to train your dragon”, som är originaltiteln, sedan en anonym källa, vi kan kalla han/hon för ”Deepthroat”, kom fram till mig och öste lovord över filmen efter att ha blivit inbjuden att se ett par klipp från filmen i ett tidigt skede. ”Deepthroat” är en person jag litar på.

Så mycket kan man inte få ut av trailern (vad jag kan minnas så var inte ”Kung Fu Panda”-trailern något att höja ögonbrynen även) förutom att Craig Ferguson definitvt borde göra mera röstskådespel. Craig Ferguson borde göra mer över huvudtaget. Punkt.

Övriga röster görs av Jay Baruchel, Gerard Butler, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse och Kristen Wiig.

”Draktränaren” har svensk biopremiär den 26 mars 2010.

6 reaktion på “Trailertips: Draktränaren

  1. Detta verkar lovande! :-)

    Förresten, går det att ordna någon form av RSS Feed på bloggen? Vore rätt bekvämt med det, även om man får en hel del nyheter genom Twitter också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>