Featurette till ”A Christmas Carol” visar de livlösa karaktärerna

Nu har Disney släppt en featurette till ”A Christmas Carol” (”En julsaga”) och det visar lite av de livlösa karaktärerna jag tidigare pratade om.

Om vi tar tag i ”the ghost of christmas past” och flyger tillbaka lite i tiden, närmare bestämt i augusti i år, så var Bloggywood på plats under Malmö Filmdagar och fick sig en titt på ett par längre klipp.

Då skrev jag:

… men det är fortfarande något som saknas. Karaktärerna saknar liv i ögonen, som om de saknar en själ. Jämför man det t ex med en annan animerad film, som “Upp” som vi såg under gårdagkvällen, så är det milsvida skillnader.

Men det är ju så klart inte enbart pest. Nej, jag nämnde också att 3D-effekterna som klippen presenterades i är top-notch och miljöerna är riktigt vackert gjorda.

MovieZine har precis recenserat ”En julsaga”, gett den en 3:a och titulerat den som ”en orgie i julmystik”.

Ta en titt ovan på featuretten och säg vad du tycker!

En reaktion på “Featurette till ”A Christmas Carol” visar de livlösa karaktärerna

  1. Kan inte göra annat än att hålla med Daniel angående de ”livlösa” karaktärerna. Må vara hur snyggt som helst annars och cool 3d. Men för mig ser det fortfarande ut som animerade vaxdockor som fått liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>