The Wolfman får posters

Nu har Joe Johnstons ”The Wolfman” fått sig två posters. En är på herr varg himself och en annan på en rädd Emily Blunt ute i skogen. Tycker att det är synd att de inte satsade på typografin som syns i trailern, utan istället tar en tråkig serif som används alldeles för mycket.

Personligen har jag gått från ”meh” till ”Pepp!” för ”The Wolfman” ända sedan det började ramla ut trailers från filmen.

För alla som har hängt med så har filmen haft långa problem med regissörer och budget och filmen har varit a long time in the making. Nu börjar det dock närma sig. Svensk biopremiär för ”The Wolfman” är den 10:e februari 2010.

Posters efter hoppet. Trailer ovan.

wolf.jpg

wolfmanposter.jpeg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>