Hollywood hindrar laglig nedladdning

26_11 - Kulturnyheterna | SVT Play

Kulturnyheterna hade igår ett inslag om att det är Hollywood som sätter käpparna i hjulet för lagliga nedladdningsalternativ. Bengt Toll från Svenska filminstitutet säger bland annat att de måste möte konsumenternas krav och att alla kommer att tjäna på det i slutändan och Peter Alvarsson från Headweb pratar om hur de blir motarbetade.

Ta en titt på Kulturnyheterna hos SVT Play, inslaget är precis i början.

2 reaktion på “Hollywood hindrar laglig nedladdning

  1. Väldigt synd att det ska behöva vara. Detsamma gäller ju musikindustrin där en hel del musikbolag vägrar ha sin musik på Spotify. De vill inte att konsumenterna ska ladda ner sin musik/film och samtidigt vill de inte ge några alternativ till fildelningen. Trist.

  2. Å så svär dom åt folk som laddar ned och övertalar regeringar att stifta lagar så deras makt inte kan hotas. Filmbranchen ligger ännu mer efter än musikbranchen och det kommer att straffa sig på sikt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>