Julkalendern del 2 – Vinn gratisfilmer hos Headweb!

del2.jpg

I år kommer julkalendern att se lite annorlunda ut här på Bloggywood. Det blir inte en lucka varje dag, utan 12 luckor i två omgångar. Varför? Jag väntar min första lilla knodd vilken dag som helst, plus att vi räknar ned Nollnolltalets 100 bästa filmer varje dag. Jag har inte hunnit med att fixa varje-dag-kalender helt enkelt.

Ärligt talat, visst är det roligare att öppna flera luckor på en gång?

Så går det till

Gissa vilka filmer det är som vi söker. Den person som gissar alla rätt snabbast eller den person med flest rätt t o m den 24:e december kommer att vinna första pris. Skriv in dina svar i ett mejl till mig. Ledtrådar kommer att dyka upp bland kommentarerna.

HeadwebPriser: De tio snabbaste eller med flest rätt vinner två filmer var hos Headweb.com. Skickar 15 personer in bidrag och alla har alla rätt så gäller de 10 snabbaste. Har inga alla rätt så gäller de med flest rätt och snabbast inskickat.

Efter hoppet hittar du luckorna!

Julkalendern del 2

3 reaktion på “Julkalendern del 2 – Vinn gratisfilmer hos Headweb!

 1. Ledtrådar till restrerande filmer:
  17. Pojkflicka blir kär i sin bästa vän
  18. Edinburgh
  19. Heather x 3
  20. Bortglömd födelsedag
  21. Klassåterförening
  22. Hunden heter Buckley
  23. 1984
  24. Brevskrivande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>