James Cameron: Ja, det blir en till Avatar

Avatar (2009) _ .jpg

Oh rejoice alla Cameronnördar! James Cameron har nu bekräftat det som alla egentligen vetat. Det kommer en till Avatarfilm.

Under en visning av Avatar och efterföljande Q&A för ”Variety Screening Series” i LA under gårdagen så bekräftade Cameron att tanken har alltid varit att göra en trilogi. Med tanke på att filmen, på tre veckor, precis passerat ”LOTR: Return of the King” och nu är den andra mest inkomstbringande filmen genom tiderna så är filmbolaget duktigt sugen på göra flera.

Så här rapporterades det till AICN från en av de som närvarade vid frågestunden:

A second film will be easier, as the technology now exists, thanks to the movie. The moderator asked if there *would* be an Avatar sequel. To which Cameron answered that the plan had always been to make a trilogy of films. Finally, Cameron actually said it: ”Yes, there’ll be another.”

4 reaktion på “James Cameron: Ja, det blir en till Avatar

  1. Med tanke på hur jäkla bra Avatar har sålt så vore det ju dumt att göra någonting annat än en uppföljare. Ser fram emot mer ifrån Pandora! :D

  2. Tyckte verkligen om denna filmen… Så snyggt gjord.. ett klart filmköp från min sida…så väntar med spänning på 2:an…

  3. Man har ju läst en del rykten och annat lite själv. Det har väl vart rätt fina referenser till informationen den senaste veckan. Så det är ju inget nytt alls.

    Nu från Cameron själv är ju förstås så bra det blir.

    Jag hoppas verkligen att det blir bra inget hoprafsat penga inbringande skit. Fast så har Cameron hittills inte misslyckats med nåt än. Så det ser ju bra ut på den fronten egentligen. Han får gärna ta lång tid på sig så det blir riktigt bra.

  4. Jag väntade bara på klartänket. Var nästan säker på att han skulle göra en 2a. Med tanke på att Cameron skrev den första 95 så finns det nog lite baktanke i 2an och ev 3an. Men jag håller med olle krafsa inte ihop något halv kast, gör det riktigt. Avatar är en av mycket få filmer som av mig får en klar 10/10 sumpa inte detta med en kass uppföljare.

    BtW (hade nog vart kul och jobba med han :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>