Bruce Campbell mot Frankenstein

Bruce

Vad ska Bruce Campbell göra härnäst? Vi som hade hoppats på att han skulle göra en repris på sin roll som The King i t ex Bubba Nosferatu får hoppas lite till. Härnäst gör så ska han spela en annan kung – nämligen sig själv.

Quint från AICN har fått ett personlig mejl från Bruce där han berättar om sina planer frö 2010:

Hello everyone. Bruce Campbell here. This urgent message is short, because my keystrokes are monitored and I fear for my life. My partner at Dark Horse comics, Mike Richardson (normally a very rational and talented man), threatened to have his foot soldiers ”crush my spleen” if I did what I am about to do. But the fans deserve to know, so with great trepidation I officially announce Bruce Vs. Frankenstein, the sequel to My Name is Bruce. Principal photography begins this fall in Oregon. I’d like to live long enough to see the cameras roll, so please, for the love of God, do not tell anyone – I can’t risk this announcement getting back to Mike! Thank you.

Det blir alltså en uppföljare till My Name Is Bruce. Jag har ännu inte lyckats se denn rulle, så den som har får gärna vråla bland kommentarerna om detta är en bra idé eller en dålig idé.

Eller vad säger jag. Det är ju alltid en bra idé med mera Bruce.

Via: Ain’t It Cool News

3 reaktion på “Bruce Campbell mot Frankenstein

  1. My Name is Bruce var knappt en rolig idé ens, tyvärr. Förstår inte hur filmen kunde bli så otroligt flamslig och rakt av tråkig med tanke på hur bra Bruce Campbells böcker varit t.ex.

  2. Hade mycket hellre sett den utlovade Bubba Nosferatu. MNiB var väl lite småkul (minns den knappt trots att det inte var så fasligt länge sedan jag såg den) men långt ifrån det mästerverk som är Bubba Hotep.

  3. Nej nej, Daniel, lyssna inte på Martin och Totte. Dom har fel. Med all respekt, dom har fel. En rolig idé som blev en bättre film. Och en rolig film. Filmen tar sig själv på allvar, utan att vara för seriös. Det är bra. Se den, Daniel, se på Bruce.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>