Trailertips: Mother

Bong Joon-Hos Mother (filmen alltså, inte hans mor) visades under Cannes i maj förra året och under filmfestivalen i Stockholm här ganska nyligen. Nu har det kommit en internationell trailer, dvs textad och med engelska hajp-citat.

Jonas på MovieZine har sett den, gav den en 3:a och sammanfattar den så här:

”Mother” är tekniskt skickligt producerad. Bilderna är vackert komponerade och samsas bra med starkt skådespel och en tydlig ljudsättning. Det som drar ner betyget är att filmen är lite för lång. Tempot blir trögt och storyn hade haft mer slagkraft om den koncentrerats till kanske en och en halv timme istället för två. Med det sagt, en trots allt mycket sevärd film.

Nu nöjde vi oss inte bara med att recensera filmen, utan fick också ett snack med regissören när han besökte Sverige i november. Läs vår intervju med Bong Joon-Ho här.

Jag var inte direkt peppad innan jag såg trailern, men är det nu. Ta en titt ovan och meddela gärna dina tankar. Har du sett filmen? Snacka på bland kommentarerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>