Trailer till Neil Marshalls Centurion

Regissören Neil Marshall är tillbaka med en ny film efter floppen Doomsday. Jag skriver flopp, om än underhållande flopp, eftersom den inte riktigt levde upp till förväntningarna efter The Descent och Dog Soldiers. Tack vare dessa två rullar så kommer nog Neil att alltid vara en favorit.

Nu tar han sig an romare i Centurion med The Wire-favoriten Dominic West som romersk general och med bland annat Michael Fassbender i en av huvudrollerna.

Året är 117 E.kr. Endast en man överlever pikternas blodiga räd (ett folkslag som levde i dagens Skottland och ständigt attackerade det av romarna ockuperade England) mot ett romerskt fort. Det är den romerske generalen Quintus Dias, som på order att hämnas beger sig av mot det vilda landet i norr tillsammans med den legendariska nionde legionen och dess ledare Virilus (West). Ett blodigt slag följer…

Trailern luktar lite ost med sina oneliners och pampig musik som rippad från en cd-skiva med royaltyfri musik. Det ser ändå ut att vara rätt så hög production value. Kan vi åtminstone hoppas på en underhållande flopp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>