Dublin – Dag 4

img_6073

Vår sista dag i Dublin ägnades helt åt sightseeing på egen hand och med tanke på de tre tuffa dagarna med späckat schema kändes det riktigt skönt. Efter en stadig irländsk frukost gav vi oss ut för en shoppingrunda, men vi blev snart varse om att irländarna var ett morgontrött folk. Det var först efter lunch som gatorna fylldes med folk och butikerna slog upp portarna, förutom någon enstaka butik.

img_6049

img_6052

img_6054

img_6056

img_6069

Vi lämnade hotellet vid 14 och vinkade adjö till Dublin för att lite surt inse att planet tillbaka till Stockholm skulle bli en timma försenat. Till slut så anlände vi i alla fall till ett kallt och vintrigt Arlanda runt 21.30 på kvällen och det blev en kontrast till våra våraktiga dagar i Dublin.  Avslutningsvis kan jag avslöja att Dublin helt klart gav mersmak. Men nu tillbaka till verkligheten i Stockholm.

En reaktion på “Dublin – Dag 4

  1. Låter som några härliga dagar. Såna här mindre festivaler är nog att föredra på många sätt framför dom större jättarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>