Bruce Willis om Die Hard 5 och Unbreakable 2

Die Hard 2

MTV tog ett snack med actionhjälten Bruce Willis, som ses i Kevin Smiths nästa rulle Cop Out (Pepp förresten!), om vilka projekt han hoppar på härnäst. Det ser ut att bli en femte film om polisen John McClane. Men hur ser Bruce Willis han på McClanes framtida äventyr?

It’s got to go worldwide. That would be my contribution to it.

Projektet är fortfarande i väldigt tidigt stadie, ingen regissör är färdig men Bruce är av åsikten att Len Wiseman, regissören av den fjärde filmen, borde anlitas.

Herr Willis avslöjade också att han nyligen pratat med M. Night Shamalamadingdong och spånat kring en uppföljare till ”Unbreakable”.

Jag är inte helt oäven till en femte McClane och/eller en andra Unbreakable. Bring it.

3 reaktion på “Bruce Willis om Die Hard 5 och Unbreakable 2

  1. Jag är rätt säker på att en uppföljare till The Fifth Element hade förstört mycket av ettans charm, men nu när Bruce är intresserad av gamla franchise hade jag gärna sett honom nämna The Fifth Element 2.

  2. Din fjantiga och uppretande ”Shamalamadingdong” Är så oprofessionellt att jag bemödar mig att kommentera.

    När svåra namn som ”Schwarzenegger” och Shyamalan” dyker upp föreslår jag att du googlar upp det istället. Tack annars för bra blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>