Poster till nya Nightmare on Elm Street

Vi bjuds på en ny poster till remaken Nightmare on Elm Street och Freddys ansikte ”börjar ta form”. Vad jag kan se så är hans ansikte något annorlunda från den första teasern vi såg i september. Efter att den teasern släpptes så kom reaktionerna kring Freddys utseende. Något som fick filmbolaget att säga ”Freddys utseende är inte riktigt klart ännu”.

Är detta den nya Freddy? Närmare Robert Englunds version än den vi såg i teasern.

A Nightmare on Elm Street Poster.jpg

/Film har även ett antal bilder från filmen.

En reaktion på “Poster till nya Nightmare on Elm Street

  1. Jag blev sjukt peppad av teasern. Jag tycker det ser ut som att detta blir en riktig remake, till skillnad från Fredag den trettonde som ju bara var ytterligare en uppföljare egentligen. Behövs det en remake på nightmare? Håller inte originalet fortfarande. Jo, det gör den. För oss gamlingar som växte upp med serien ja! Men dagens ungar behöver en reboot. Och det vore fy skam om inte dagens ungar fick bli skrämda från vettet av Freddy! Det borde vara obligatoriskt för varje generation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>