En liten paus i väntan på nytt

nya bloggy.jpgDet har varit tyst på Bloggywood under en längre tid än brukligt. Det beror inte på brist på ambition. Ända sedan undertecknad började jobba på MovieZine så hamnade Bloggywood lite i kläm. Krockar i ämnen att bevaka uppstod och jag kunde inte bestämma mig för vart de olika nyhetsnotiserna m m skulle publiceras. Oftast strök Bloggywood på foten; vilket är jävligt synd.

Det har klarnat rejält på sistone. Vi har arbetat fram en ny förstasida för MovieZine som kommer att fokusera på MovieZines kärna: Recensioner. Där kommer du att bli serverad de senaste och hetaste recensionerna och dessutom recensioner på ALLA filmer aktuella på svenska biografer och recensioner på DVD och Blu-raysläpp.

nya mz ettan.jpg

Samtidigt kommer vi att flytta in en del av bloggarna till fasta nyhetsämnen på MovieZine.

Så på MovieZine kommer du snart att hitta de senaste nyheterna, rykten, hetaste trailers, snyggaste affischerna och WTF-moments. Det som tidigare var kärnan på Bloggywood.se. Nu blir det istället en integrerad del av MovieZine.

Här till höger ser du en sneak peek. Vad tycker du?

5 reaktion på “En liten paus i väntan på nytt

  1. Jag tror det blir snyggt, överskådligt. Ser fram emot att det händer lite mer här på Bloggywood också :)

  2. tråkigt tycker jag. Jag älskade bloggywood mer innan de gick ihop med MovieZine. MovieZine är en rätt tråkig filmsite… :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>