Rykte: Uppföljare till Mulholland Drive

David Lynch och Naomi Watts

Förra veckan fyllde ”Twin Peaks” 20 år. Grattis! Nästa år får du handla på systemet! Nu får du handla på systemet! Det blev två säsonger av tv-serien som fick sig en hängiven publik om den mördade high school-baldrottningen, FBI-agenten och den sjabbiga och mystiska småstaden.

Sedan dess så har David Lynch krängt ut några filmer (däribland ”Mulholland Drive”) och dagliga väderleksrapporter. Men har han en uppföljare till ”Mulholland Drive” på gång?

Laura Harring, en av huvudrollsinnehavarna i tidigare nämnda film, säger att en uppföljare är under arbete. Lägligt nog så är hon lika kryptisk som Herr Lynch och har följande att säga:

”Jag är väldigt säker på att den kommer, den håller på att födas. Jag kan inte berätta hur jag vet detta”.

”Mulholland Drive”, dramat om minnesförlust, identitet och filmstjärnedrömmar, utropades av oss som den 15:e bästa filmen från Nollnolltalet.

Hur ställer du dig till en uppföljare?

4 reaktion på “Rykte: Uppföljare till Mulholland Drive

  1. Det är la så att man måste vara 21 i USA för att få dricka (…?). Kan ha varit därifrån? Hur som haver: Mulhollan hör ju till en av Lynchs bättre filmer. Den har ju rent av någon sorts handling, mitt i alla lösa trådar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>