Trailer och bilder till Adéle Blanc-Set

Ade?le Blanc-Sec

En film som verkligen passerat under min radar är ”Les aventures extraordinaires d’Adèle Blanc-Sec” från Luc Besson. Möjligtvis så har det med att mitt Besson-intresse helt dött av p g a hans, i mitt tycke, förmåga att blanda och ge både bland skrivna och producerade projekt (”From Paris With Love”: Surt sa räven – ”Taken”: Underhållande trams ) till egenregisserade filmer (”Arthur och Minimojerna”: Usch – ”Leon”: mästerverk). Man vet inte riktigt vart man har killen. Blir det bra eller anus?

Härnäst kommer han med ”The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec” om en djärv ung reporter som skulle ge Indiana Jones en redig match. Se bara på trailern!

Filmen hade världspremiär på Brussels International Fantastic Film Festival den 9:e april och öppnar upp för stora massan i Frankrike, Belgien och Schweiz nu på onsdag. Dess svenska öde återstår att se.

Vi har fyllt på med bilder på filmsidan för ”Adéle Blanc-Set”, så ta en titt om inte trailern är nog för dig.

En reaktion på “Trailer och bilder till Adéle Blanc-Set

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>