Rutger Hauer är en luffare med hagelbrakare

Hobo with a shotgun

Robert Rodriguez och Quentin Tarantinos Grindhouse-experiment blev möjligen inte den publiksuccé som många hade sett framför sig. ”Planet Terror” blev en sjukt underhållande splatterfilm och ”Death Proof” gav oss snack, snack, lite mera prat och sedan en biljakt som får dig att tappa hakan.

Grindhouse bjöd också på en hel del fejkade trailers; som du redan säkert vet om. ”Machete” är en av dessa fejkade trailers och den har långfilmspremiär i september i USA.

En annan fejkad trailer som får långfilmsbehandling är ”Hobo With a Shotgun”. Men vänta nu, den känner jag inte igen från QT och Rodriguez Grindhouse-experiment kanske du säger.

Nå, det är nog för den inte ingick i den officiella uppställningen. ”Hobo With a Shotgun” var Jason Eiseners bidrag till South by Southwests Grindhousetävling.

Nu kommer nyheten att ”Hobo With a Shotgun” börjar spelas in idag. Uteliggaren/luffaren är ingen mindre än Rutger Hauer och filmen regisseras av skaparen av trailern, Jason Eisner. På hans CV finns också kortfilmen om en julgrans blodiga hämnd – ”Treevenge” .

Ta en titt på trailern till ”Hobo With a Shotgun”:

Nu hoppas vi bara på att Rob Zombie får fullfölja med en långfilmsversion av sin ”Werewolf Women of the SS”.

Eller är du trött på exploitation-genrén?

3 reaktion på “Rutger Hauer är en luffare med hagelbrakare

  1. Åh! Rutger klädd i rock och beväpnad med hagelbössa igen?! Men det är ju underbara nyheter! Har jag kvar Liftaren någonstans i bokhyllan? Mitt hjärta klämtar.

  2. Ja den här verkar vara oscarnomineringsval …………not..
    Tycker att trailern ser ut som nåt några ungdomar skulle kunna göra hemma… Tyvärr inget som jag kommer att betala pengar för att se :( ska även tilläggas att Mr. Hauer inte är min favorit direkt ;)

  3. Jimmy: Om du läser igenom texten igen så ser du att den här trailern ÄR ihopklippt av några ungdomar hemma, och är den fejktrailer som filmen ska baseras på. Alltså inget material som kommer från den kommande filmen.

    Mr. Hauer är för övrigt stundom briljant ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>