Dödsmatchen: 80-talets bästa film!

82FF8AC0-EC3D-4B9B-A846-EF6E6295F2A8.jpg

Det är dags att dra igång en ny artikelserie här på MovieZine och den kommer att heta ”Dödsmatchen”. Filmer kommer, inom olika teman, att tävla mot varandra i turneringsform och en slutgiltig film kommer att stå kvar som segrare.

Hänsynslöst ställer vi två filmer mot varandra och vi alla väljer den film vi gillar/älskar/beundrar mest. Detta sker i omröstningsform som ALLA kan ställa upp i. Det kan vara allt från ”Rymdimperiet slår tillbaka” mot ”Gudfadern” eller ”Monsters, INC” mot ”Dog Day Afternoon”. Lätta val för vissa, desto svårare för andra.

Den film som vinner går vidare och möter vinnaren från nästa omgång och tillslut har vi korat en vinnare!

Så. För att påbörja detta så behöver vi 32 st filmer som ska tävla i den första omgången och temat är ”80-talet”.

Vi ska alltså kora den ultimata 80-talsfilmen. Den kan vara allt från en komedi till en actionrökare som du håller extra kär.

Skriv ett inlägg i forumtråden för denna dödsmatch med 10 filmer som du vill nominera. Har en person redan nominerat en film så behöver du inte ange den. Max 10 filmer per person! Alla filmer som anges här i tråden kommer vara med i den första omröstningen för att bestämma vilka 32 filmer som går vidare till slutspelet.

Kortfattat:

  1. Nominera 10 filmer i forumtråden
  2. Omröstning startar för att kora de 32 filmerna som går till slutspel
  3. Filmerna ställs emot varandra i turneringsform. Alla röstar på sin favorit.
  4. Vinnarna möter varandra tills vi enbart har en kvar!

Låt nomineringen börja! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>