Rinsch aktuell för ”Logans Run”

Logan's Run

Reklamfilmsregissören Carl Erik Rinsch är aktuell för att regissera en remake på ”Logan’s Run” åt Warner Bros. Diskussioner förs i detta nu.

Namnet känner du säkert igen då Carl Erik Rinsch en gång i tiden var aktuell för att regissera den nya ”Alien”-filmen. Tills Sir Ridley Scott bestämde sig för att regissera den själv.

Men gråt inga tårar för Rinsch. Det verkar som om hans kortfilm för Philips, ”The Gift” (se den längre ned), fått andra att öppna ögonen och de verkade gilla vad de såg.

Warner Bros. är sugna på att låta Carl Erik Rinsch regissera ”Logan’s Run”, en remake på filmen från 1976, som handlar om en utopisk civilisation ca 400 år in i framtiden. Den enda nackdelen är att alla måste ”förnyas” efter 30 år. Spoiler! Läs: förnyas = dödas.

I 1976 års version så spelade Michael York (även känd för den yngre generationen som Basil Exposition i ”Austin Powers”) personen vars uppgift var att jaga de som inte riktigt gick med på att förnyas. Detta tills han själv börjar att ifrågasätta systemet…

Projektet har en lång väg att vandra, men att skriva ett kontrakt med Rinsch vore en alldeles utmärkt start.

Via: io9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>