Dödsmatchen: Darth Vader är tidernas bad guy!

Darth Vader är tidernas bad guy

Det blev elakingen från Star Wars-filmerna som tog hem titeln som tidernas bad guy. Han vann finalen över en annan bad guy, den genomonda kannibalen Hannibal Lecter.

De var 16 från början och nu står endast en kvar efter ett gäng med blodiga fighter. Den andra dödsmatchrundan på MovieZine är över och även i denna står Star Wars som segrare. Som ni säkert minns så vann ”Stjärnornas krig: Rymdimperiet slår tillbaka” dödsmatchen på temat ”80-talet”.

Diskussionen om karaktärernas bad guyism lär inte sluta med detta, snarare har det kanske t o m kastats bensin på lågorna. Låt debatten flöda för majoriteten har talat och de har sagt att Darth Vader är tidernas bad guy.

För att vara med och tycka till om kommande dödsmatcher, ta en titt i denna forumtråd: Kommande dödsmatcher?

6 reaktion på “Dödsmatchen: Darth Vader är tidernas bad guy!

  1. ähh, Darth Vader visar ju att han har något gott i sig i sista filmen. Tycker första platsen borde ha gått till en genomond badguy

  2. Känns ganska logiskt att tidernas bad guy kommer från en av tidernas mest episka filmserie. Även fast dom nyare filmerna inte är i samma kvalitet som ”orginalen”

  3. ännu en bloggsida som har lagts i träda? Vad är det man säger- om en blogg inte uppdaterats på en månad så läggs den i soptunnan.

    …men det var kul så länge det varade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>