Trailer: Unstoppable

Jag älskar Tony Scott. Få gör skamlös, snygg, snabb, underhållning som han, och snabb kommer passa in när Unstoppable släpps lös. Trailern snubblade jag över för en tid sedan och blev kär direkt, dels för att medan konceptet knappast är originellt – skenande tåg och en massa liv riskeras om inte några få dugliga män kan sätta stopp för det – men det är ett koncept jag gillar. Det är tufft med tåg, tuff-tufft. Dels dyker det upp skådespelare jag verkligen gillar.

Denzel Washington i all ära, vad som verkligen kittlar mina fanpojkenerver, är Rosario Dawson och Ethan Suplee. Rosario är en av mina stora favoriter, en magnifik kvinna som jag är mer än bara lite kär i. Ethan är väl ännu mest kände från filmer av Kevin Smith men förtjänar mer uppmärksamhet än så. Chris Pine överraskade mig som kapten Kirk i Star Trek, jag ser fram emot att se hur han för sig här, och Kevin Dunn är alltid ett nöje att se. Alltid.

Således. En film om ett ostoppbart tåg, med skådespelare jag är barnsligt förtjust i, regisserad av Tony Scott. Hur kan man inte bli upphetsad? Om trailern håller vad den lovar, lär jag behöva bära kondom i biosalongen.

Det här tåget rullade ut från Wired.

3 reaktion på “Trailer: Unstoppable

 1. Personligen ser jag fram emot den dagen Tony Scott lyckas göra en film utan Denzel Washington. Jag menar, de har gjort ca 600 filmer tillsammans.

 2. Hej!
  Jag vet inte hur mycket film du ser på bio eller hur mycket du retar dig (eller inte) på att folk i salongen stör under filmen men här har du en person som fått NOG.

  Så på min filmblogg pågår just nu en diskussion om biobeteende, för och emot att väsnas, för och emot att säga ifrån på skarpen.

  Vad tycker du? Klicka gärna in och lämna en kommentar.

  Mvh, Fiffi

  http://fiffisfilmtajm.blogspot.com/2010/09/jag-ar-ingen-fitta-jag-ar-ingen-hora.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>