Battle: Los Angeles – Ja tack!

Nu har det kommit en trailer (se ovan) till ”Battle: Los Angeles” och det ser riktigt maffigt och kul ut. Har haft problem med att placera denna film i något fack. Har knappt vetat något om den och tänkte att det säkert blir en ”D-Wars”-liknande rulle.

Jag vet inte vad de har i vattnet i Sydafrika; men nu är det åtminstone två regissörer därifrån som ger sig på sci-fi-action och de verkar veta vad de pysslar med. Liebesmans tidigare verk (The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning och The Killing Room) kan jag inte alls uttala mig om. Men detta ser ut som en ”District 9″ med aningens mer pang-pang. Pepp!

6 reaktion på “Battle: Los Angeles – Ja tack!

  1. Den här typen av film har jag normalt svårt för. Precis som du skriver vilket fack ska man placera den i. Katastrof, drama, krigs en salig blanding av kategorier. Får ge den här kategorin en sista chans och se filmen.

  2. Jag blev faktiskt djupt besviken på denna! Men jag hade väl en aning väldigt höga förväntningar :)
    Men hoppas det kommer en ny med en bättre story och mer action!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>