En tredje trailer till Tron Legacy

Peppen infinner sig inte riktigt. Visst, det är snyggt och det är Jeff Bridges. Men jag måste erkänna att jag har svårt att känna sug att se denna. En tredje trailer har nu kommit och Disney vill få lite Inception-vibbar med att kopiera ”mistluren”.

12 reaktion på “En tredje trailer till Tron Legacy

  1. Eller du kanske menar TUBAN som använts ganska så flitigt inom klassisk musik de senaste 200 åren?

    Och ska man vara petig så är det Daft Punk som gjort soundtracket, inte Disney. Ett soundtrack som de dessutom började arbeta med för ungefär 3 år sedan, långt innan Inception.

  2. Var redan skeptisk innan vi skulle gå och se denna omtalade film i 3d. När filmen börja o 3d glasögonen åkte på. Märkte att endast texten var 3d första ca 30min. Det enda som ev kan kännas som coolt var action scenerna mellan motorcyklarna och fighterna. Men annars Jäääsp.

  3. Hej! Jag håller just nu på att sammanställa en (högst personlig) lista på min blogg med 100 filmer jag ska plöja den närmaste tiden. 100 filmer som jag förväntar mig vara storverk! Det fattas dock 13 filmer för tillfället på min lista, du får jättegärna besöka min blogg och hjälpa mig att fylla i luckorna med de filmer du tycker jag glömt. Tack för en bra blogg!

  4. Hänt mycket med 3D bara senaste året. Nu är det mycket mer 3D än förut. Det räckte förut med att texten var i 3D för att det skulle vara en 3D film känns det som. Det gäller de filmer jag sett i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>